Sungurlu Belediyespor Bu Haftada Boş Geçmedi.

Türkiye Erkekler Voleybol 2.Ligi’nde Çorum’u temsil eden Sungurlu Belediyespor Kulübü Voleybol Takımı, deplasmanda karşılaştığı Mahir Başerspor’u 3-0 yendi.
Ankara Beştepe Spor Salonu’nda oynanan müsabakaya hızlı başlayan Sungurlu Belediyespor ilk seti 25-23, ikinci seti 25-15 ve üçüncü seti ise 25-14 alarak sahadan 3-0 galip ayrıldı. Karşılaşmayı Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Sungurlu Belediyespor Başkanı Bahri Sezen, Belediye Başkan yardımcıları Ahmet Yılmaz ve Sefa Karslı ve çok sayıda taraftar izledi.
STAD : ANKARA BEŞTEPE SPOR SALONU
HAKEMLER : Bilgin Şirin, Güray Öz
MAHİR BAŞERSPOR : Sercan, H.Hüseyin, Mert, M.Sefa, T.Ersun, Levent, Batuhan, Okan, H.Samet, Safahan, Tolga
SUNGURLU BELEDİYESPOR : Yasin, Yağız, Emrah, B.Ezel, Salih, Caner, M. Eren, Yavuz, Alperen, Mustafa, Bektaş
SETLER: 25-23, 25-15, 25-14 (Sungurlu Belediyespor)
SÜRE : 1. Set: 28dk., İkinci Set: 22 dk., Üçüncü Set: 24 dk. Toplam (74 dk

Önceki Belediyemiz fen işleri ekipleri asfalt çalışmalarına devam ediyor.